Meny

Sommerhus Fosen

Sted: Kåpvika
Prosjekttype: Sommerhus
Status: Forprosjekt

Sommerhuset i Kåpvika, Roan, Sør-Trøndelag er ensomt plassert i et barskt, men vakkert landskap. Bakken er våt og vinden sterk. Utsikten er vakker og området uberørt. Som et utsiktstårn som betrakter landskapet er bygningen plassert på søyler for å møte den våte bakken, men også for å understreke huset som et sekundært element i landskabet.

Bygningen består av 3 halve etasjer sentrert omkring et to etasjers adkomst-areal. Man beveger seg fra bakken oppover ei trapp før huset inviterer beboerer og gjester velkommen med innsyn til husets hjerte, kjøkkenet,  sammen med en utsikt til sundet.

Huset kles med tre for å skape samhørighet med naturen, men plasseres på søyler for å skape avstand til det barske landskapet. På den måten er mennesket både tett på og langt fra de fantastiske omgivelsene i Kåpvika.


1184-Sommerhus Fosen skisseprosjekt 2015-06-25_Page_1

FINAL- Fosen - Adkomst

FINAL - Fosen - front terrasse

FINAL-gif

Fosen - rom2 - uten trapp

1184-Sommerhus Fosen skisseprosjekt 2015-06-25_Page_8








Kategori: