Meny

Vi søker nye medarbeidere

INTERIØRARKITEKT
BY-/AREALPLANLEGGER

STUDIONSW søker etter dyktige medarbeidere som ledd i vår satsning innen bærekraftig planlegging, transformasjon/rehabilitering og interiør/design. Vår visjon er å skape arkitektur av høy kvalitet, i hele spektret av arkitekturoppgaver.

Interiørarkitekt
Du har erfaring og utdannelse på masternivå eller godkjent NIL-medlemskap. Erfaring fra tverrfaglige prosjekter og gode digitale fremstillingsevner er ønskelig. Vi søker deg som vil skape entusiasme for de gode, helhetlige og estetiske løsningene. Du vil bli del av vår ressursgruppe for interiør/design.

By-/arealplanlegger
Du er planlegger med erfaring fra plan- og utredningsarbeid og relevant utdannelse på masternivå. Vi samarbeider med regionens største utbyggere, og søker deg som vil være pådriver for robuste og bærekraftige arealplaner for å utvikle miljøvennlige byer og steder. Hos oss vil du kunne få en sentral rolle i å videreutvikle kompetanseområdet for planarbeid internt og overfor våre oppdragsgivere.

Vi er 18 medarbeidere lokalisert i lyse og trivelige lokaler på Hamar. STUDIONSW er en søsterbedrift av NSW arkitektur. Sammen utgjør våre 70 ansatte et sterkt fagmiljø.

Søknadsfrist: snarest.
Søknad sendes til post@studionsw.no.
Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Ved spørsmål om stillingene, ta kontakt med daglig leder
Amund Eggum Wangen, aew@studionsw.no, tlf 950 32 009

Kategori: Kunngjøring