Meny

Kontoret

STUDIONSW har holdt til på Hamar siden etableringen i 1985. Vi sitter i åpent landskap med utsikt over Mjøsa, midt i Hamar sentrum. 

Kontoret har mange langvarige samarbeid med faste oppdragsgivere og bidrar som verdiskapende rådgivere i kundenes utviklingsprosesser utover selve arkitekturprosjekteringen. Vi har høyt fokus på godt samarbeid internt og eksternt, og strekker oss langt for å oppnå gode resultater; arkitektonisk, økonomisk, funksjonelt og estetisk.

.

STUDIONSW har sentral godkjenning i følgende fag:

SØK: Ansvarlig søker – Tiltaksklasse 3

PRO: Arkitektur – Tiltaksklasse 3

PRO: Veg, utearealer og landskapsutforming – Tiltaksklasse 3

STUDIONSW har formell kompetanse i følgende fag:

Arkitektur: Master i arkitektur/Siv.ark – Godkjent MNAL

Interiørarkitektur: Master el.tilsv. – Godkjent MNIL

Landskapsarkitektur: Master i landskapsarkitektur – Godkjent MNLA

STUDIONSW er Miljøfyrtårn.

Vi utvikler våre prosjektet gjennom kombinasjoner av fysiske modeller, håndskisser og digitale verktøy. Vi prosjekterer i og benytter Revit som BIM-verktøy. 2 av våre ansatte er sertifisert som Autodesk Certified Professional.

STUDIONSW bruker en kombinasjon av ulik visualiserings- og VR-teknologi som internt prosjekteringsverktøy og i samarbeid og kommunikasjon med oppdragsgivere.  

Arkitektstudio Hamar ble etablert 1. august 1985 som et kompaniskap mellom 4 arkitekter MNAL. I 1987 ble firmaet omdannet til et aksjeselskap. Firmaet ble i 2004 omorganisert og skiftet navn til ASH arkitekter.

Fra 1. januar 2014 overtok NSW arkitektur AS aksjemajoriteten i selskapet, og kontoret skiftet navn til STUDIONSW AS.

.