Meny

Prosesspilotene

Sted: Hamar
Byggherre: Utstillingsplassen Eiendom AS
Status: Ferdigstilt 2023
Areal: 600 m²

Norges ledende selskap på digitalisering av markedsføring, salg og serviceprosesser har flyttet inn i nyoppussede lokaler i Grønnegata 41 på Hamar.

Planleggingen av lokalet er gjort i tett samarbeid med Prosesspilotene, og vi har kommet frem til et konsept som fungerer i dag og for framtiden. På gateplan er det utadvendte funksjonene lagt, med sosial sone og ekstern sone med større møterom. I 2.etg ligger en mer skjermet arbeidssone med tilhørende stillerom, samtalerom og møterom.

Fargesettingen henter inspirasjon fra den grafiske profilen til Prosesspilotene, der hovedfargen er grønn. Generelle overflater i arbeidssonen er lyse for å gi gode lysforhold på arbeidsplassene med innslag av aksentfarger hentet fra profilen, mens man har lekt mer med farger i de sosiale sonene. I tillegg til farger er det brukt materialer som mosevegg, spiler i eik og tapet for å gi variasjon i uttrykk og opplevelse. Bruk av farger og farger i materialer har vært viktig for å skape et lekent og inspirerende miljø.

Foto: Martin Nilsen

Kategori: , ,